Istiden på väg!


Vintern närmar sig och kylan börjar bli påtaglig och med den kommer ”frysperioden”. Jag älskar vinter men jag hatar att frysa. Fy tusan så jag hatar det och jag fryser jämt!

Att vakna på nätterna av att man fryser det är hemskt. Inbäddad i duntäcke och långärmad pyjamas med strumporna utanpå, det är inte kul. Ska absolut investera i ett värmetäcke i år, det är jag värd efter alla år jag frusit.

Som ni säkert vet så innebär frysandet också ökad värk eftersom man spänner kroppen mer. Det är snart två årsedan jag låg på sjukhus. Detta var mitt i en frysarperiod och jag hade överansträngt mig. Ni vet när man är så trött att man inte orkar krypa, då kan man ligga platt på golvet och skura golvet samtidigt. Man kan ju inte bara ge upp utan vidare. Allt går i uppförsbacke ändå och någon måste ju ändå göra jobbet. Nej, jag ska försöka skärpa mig den här vintern.

Jag ser fram emot snön, advent och julpyssel och mörka kvällar framför brasan men inte att frysa av kylan!

Annonser

3 thoughts on “Istiden på väg!

  1. önskelistan till tomten: vetebälte 2st, ryggvärmare elektrisk, aloevera heat salva,ingefära te,elfilt,massagesits med värme i,infra bastu,badtunna,ylle benvärmare och handledsvärmare,finns en sorts handskar med halvfingrar som värmer,heeela sortimentet av back on track …såja…tadaaa…nu blir du varm å gosig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s