Ung med EDS


Ni som är lite yngre kanske inte vill hänga på samma forum som era morsor och farsor för att ventilera och ställa frågor till andra om er sjukdom?

Det finns en nystartad  grupp på facebook ni kan ansöka om att få bli medlem i (länkar nedan). Kommer att finnas ett fåtal vuxna med i bakgrunden för att hjälpa till och stötta och eventuellt besvara frågor. Det ni skriver är inte öppet att läsa för dem som inte är medlemmar så ett utmärkt sätt att hitta andra i samma situation, kanske till och med i närheten av dig. För oss vuxna finns det några slutna grupper som redan är aktiva (ej sökbara på facebook) och de fungerar utmärkt.

Klicka på länken för att komma till gruppen http://www.facebook.com/groups/eds.ungdom/

Men det krävs att du har ett facebook-konto och är minst 12 år. Finns ingen övre gräns utan man känner själv när det är dags att kliva över till vuxengruppen och är du intresserad av att hitta dit så hojta till bara! Initiativtagare till gruppen är Tanya Borst. Läs mer om henne och hennes familj här: http://borst-family.blogspot.com/

Annonser

5 thoughts on “Ung med EDS

  1. Vet du fler barn ? Som har syndrom catch 22 plus eds ? Har du läst nån sån info någonstans ? Min ynnsta har ju båda syndromen.Om du hittar info och har ork,så tusen tacksam skulle jag bli.

    1. Jag har faktiskt ingen aning. Kan googla lite. Sökte lite igår på det för att förstå vad det är. Hur pass drabbat är ditt barn? Förstod att det kunde vara ganska olika det där.
      Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s