Dåliga humöret borta


Vem tog över??

Väldigt skönt att det försvann. Jag hatar att vara en gaggig surpuppa. Arg är man ju titt som tätt men inte sådär bitter och surig. Blev väl lite för mycket där ett tag helt enkelt.

Rev igenom halva källaren idag efter ståltråd som jag visste skulle vara någon stans. Inte riktigt bra för huden att tejpa pekfingret hela tiden så tänkte trixa ihop en tillfällig splint men någon har käkat upp ståltråden. Den var borta!

Ska försöka komma ihåg att ringa arbetsterapeuten imorgon. Är säkert bara inflammation men kan ju inte käka antiinflammatoriskt med den här magen och behöver avlasta den med något. Glasspinne och tape är ju ett alternativ eller värsta bandaget men det är ju liksom ”torka-handen” (högern) och det känns inte fräscht. Tänker inte öka belastningen på vänsterhanden som redan gör bedrövligt ont.

Så fick man till lite gnäll idag med då men nu väger jag upp det med lite positivt.
Sonen har fått en toppenbra lärare som tog ett toppenbra initiativ och gjorde hembesök för att prata om hur barnen upplever skolan och vad de har för förväntningar. Mitt i samtalet säger han att : ”Och så finns det en dator i skolan som A ska ha. Den ska vi hämta ut när du kommer tillbaka (han har varit sjuk).

VA? Jag pratade med förra klassföreståndaren om dator som skrivhjälpmedel och det var så jävla besvärligt och gnälligt. Helst skulle vi ombesörja det själva trots att han får så ont i fingrarna när han skriver PÅ SKOLTID. Gav lite upp då och tänkte ta tag i det denna terminen. Så vips var det ordnat. Paff! Sonen glad 🙂

Plötsligt händer det!

Annonser

2 thoughts on “Dåliga humöret borta

  1. Ja det verkar lite klurigt att få skrivhjälpmedel. Helt uppenbart brukar skolor strunta i detta. 😦 Men nu blir man så glad av att läsa att din son har fått hjälp och önskar dina barn lycka till med skolarbetet. 🙂 Kram!

  2. Skönt med bättre humör idag 🙂 superpositivt med hjälpen till sonen i skolan åxå! Hoppas helgen får fortsätta i samma anda 🙂 kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s