Förändring på gång


Planerar göra om lite här. Har inte brytt mig om hur bloggen sett ut på flera år så förvarnar bara om att det kommer förändras och kanske redan har förändrats, inte nödvändigtvis till det bättre just nu. Tar saker lite på om pö.

Känner inte att jag längre kan stå för allt innehåll på sidan heller så jag tänker ta mitt ansvar och rensa upp lite. Hav lite tålamod vänner.

Inte bara sjuk

Annonser

4 thoughts on “Förändring på gång

 1. Jo du, Inte Bara Sjuk a.k.a. U-G, nog märks det att din blogg har fått ändrad design.

  Fast jag trodde i min enfald att det var Gud som låg bakom dessa förändringar, inte du.

  Hoppas att ändringarna på bloggen indikerar att du har fått tillbaka lite av din energi. Och jag hoppas att du vid det här laget har blivit en jävel på gitarrspel. Glöm inte att om några månader är det dags för 2017 års Mello. Om inte jorden har gått under innan dess, alltså.

  Jag räknar med att se dig uppträda där i någon av Mellots deltävlingar. Jag har skaffat en ny mobil för att kunna SMS-rösta på just dig.

  Om du sedan vinner hela Mellot ska jag låta vara osagt. Jag vet i skrivande stund inte hur hela startfältet ser ut. Men Jokkmokks-Jokke och Thore Skogman är väl inte med i gamet längre? Så dem kan vi räkna bort. Och då borde det ju bli lättare för dig, Inte Bara Sjuk, att åtminstone gå vidare till finalen. Lättare och mindre motstånd om man säger så.

  1. Kära vän, nog har jag energi i kroppen bara det att den läckt ut på annat håll. Men jag gör som jag brukar, jag kommer tillbaka till bloggen och skäms lite för min frånvaro och så flyter det på ett tag. Jag är en äkta periodare.

   Något gitarrspelande har inte hunnits med men jag tänker minsann ägna vintern åt guran. Jag måste lära mig fler låtar än ”Dust in the wind”, den börjar bli tjatig nu. Lovar att förvarna dig innan jag deltar i medlodifestivalen, jag är inte riktigt där än och kanske jag behöver mjuka upp stämbanden innan jag tar över sveriges scener 😉

   Nu börjar jag känna att bloggen känns bra igen. Annorlunda men skönt med något nytt. Säg gärna till om det upplevelsen inte är lika angenäm för dig. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s