Övrigt


Undersidorna till den här sidan innehåller information som inte hunnit flytta över till den nya adressen: Intebarasjuk.com. Allt kommer att ligga kvar här tills allt fått sin nya plats för att sedan helt raderas från denna sidan. Innan det blir aktuellt är det mycket text som ska redigeras, uppdateras och förbättras.

Ber om ursäkt för röran och förvirringen det kanske skapar men tanken är att den här sidan: intebarasjuk.wordpress.com, enbart ska innehålla en bloggen så småningen.

Ibland är det svårt att särskilja vad som är egna spekulationer och vad som är fakta så efter en massa funderingar fick det bli så här.

Fördelen för mina läsare är att man kan välja vilken sida men helst vill läsa och båda sidorna kommer att vara kopplade till varandra på ett eller annat sätt eftersom det är jag som ligger bakom båda. Du kommer inte att behöva missa något och på min Facebooksida kan du följa nya inlägg och sidor från båda adresserna: http://www.facebook.com/Intebarasjuk. Klicka gilla och du får chansen att följa med i utvecklingen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s