Se webbinariet om de nya kriterierna 2017


Det har varit en hektisk dag men även natt. Ni som missade webbinariet om den nya klassifikationen för EDS 2017 kan nu titta på det via YouTube. Där får ni också veta mer om HSD (hypermobility spectrum disorders).

The Ehlers-Danlos Society arbetar för fullt med att uppdatera sin hemsida. Håll utkik där efter nya texter samt artiklarna från AJMG som kommer att publiceras där så fort det går.

Stort tack till alla inblandade från djupet av mitt hjärta! Det är lätt att förstå att pressen varit hård den senaste tiden, läckor kom ut och planerna fick ändras något. Trots ett fantastiskt arbete har man hunnit se den klassiska ”vi skjuter brevbäraren”. Det här är något positivt som vi har väntat på, glöm inte det. Detta är en historisk händelse (den första på 20 år) inom EDS-världen. Vi måste vara tålmodiga och framför allt positiva nu. Att reagera med rädsla inför förändringar är kanske vanligt men tänk på att väldigt många människor arbetar för att ta fram information och får allt att funka, i många fall på ideell basis. Bemöt dem med vänlighet och säg gärna tack för det arbete de faktiskt lagt ned.

Svenska texter ska granskas medicinskt och det är viktigt att det blir rätt från början nu. Hjälp till att sprida länken till webbinariet så att ingen kan missa det! Här kommer den:

Detta inlägg publicerades i Ehlers Danlos Syndrom och märktes , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Se webbinariet om de nya kriterierna 2017

  1. Monica skriver:

    Kriterierna är tydliga det lilla jag hann och läsa. Även om jag själv kanske inte kvalar in på heds så hoppas jag att många andra får hjälp. Håller alla tummar å tår för er alla.

    Sen vill jag tacka dig för att du är så engagerad. Det betyder mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s